The 5-Second Trick For کنتاکتور اشنایدر
The 5-Second Trick For کنتاکتور اشنایدر
Blog Article
اشنایدر، به عنوان یکی از پیشگامان صنعت تجهیزات الکتریکی، کیفیت و فناوری پیشرفته را در طراحی کنتاکتورهای خود به کار گرفته است.
کنتاکتور تحت برندهای مختلفی تولید می شود؛ از اشنایدر می توان به معتبرترین و بهترین برند تولید کنتاکتور و انواع تجهیزات برق صنعتی یاد کرد. ما در ثامن کنترل امکان خرید کنتاکتور اشنایدر را با بهترین قیمت و بهترین شرایط برای شما به وجود آورده ایم.
تغییر کم ظاهری نسبت به مدل های پیشین حتی زمانی که هنوز نام برند تله مکانیک روی کنتاکتورها حک میشد
آشنایی با کاربردها: کاتالوگ، اطلاعات مفیدی در مورد کاربردهای هر سری و مدل از کنتاکتورهای اشنایدر ارائه میدهد.
مصرف انرژی کمتر: فناوری مگنت دائم باعث میشود تا کنتاکتور اشنایدر در مقایسه با محصولات مشابه دیگر، مصرف انرژی کمتری داشته باشد. این امر به کاهش هزینههای برق مصرفی کمک میکند.
بیشتر توی سیستمهای خورشیدی، باتریها، و تجهیزات خاص استفاده میشن. مقاومت بالایی در برابر جرقه و قطع و وصلهای سریع دارن.
کنتاکتور اشنایدر: کنتاکتور اشنایدر یه نوع کلید الکترومغناطیسیه که توی مدارهای برقی استفاده میشه تا تجهیزات بزرگ مثل موتور، پمپ، یا سیستمهای روشنایی رو کنترل کنه. این دستگاه باعث میشه بتونی بدون نیاز به دست زدن مستقیم به کلیدهای بزرگ، تجهیزات برقی رو از راه دور خاموش یا روشن کنی.
برای انتخاب نوع مناسب، باید به نیاز مدار و نوع باری که قرار هست کنترل بشه، توجه کنی.
برای انتخاب کنتاکتور مناسب برای کنترل موتور سه فاز، باید به جریان نامی موتور، ولتاژ نامی موتور و توان نامی موتور توجه کنید. از این رو برای استفاده از کنتاکتور اشنایدر با بوبین ۲۲۰ ولت در مداری که توان آن ۳۸۰ ولت است، باید از یک ترانس تطبیق ولتاژ استفاده کنید.
در صورت تایید پیشنهاد از نظر فنی و مالی تاییدیه به صورت کتبی برای فروشنده ارسال می شود. بعد از تایید کتبی از خریدار و واریز پیش پرداخت , سفارش گذاری انجام می شود.
کنتاکتور اشنایدر در هایپر صنعت فامکو در مدل های زیر به شما عزیزان ارائه قیمت کنتاکتور اشنایدر می گردد:
انواع اصلی محصولات کنتاکتور اشنایدر شامل موارد زیر هستند:
کنتاکتهای اصلی: اینها وظیفه دارن برق رو به دستگاه منتقل کنن.
در حین کار حتماً از وسایل ایمنی مانند عینک ایمنی و دستکشهای مخصوص نیز استفاده کنید. سیمهای نول و فاز را حتماً به ترمینالهای مخصوصی که برای هرکدام در نظر گرفته شده است وصل کنید. سیمهای خارج شده از کنتاکتور را به چراغها یا موتورهایی که مشخص شدهاند وصل کنید. حتماً سیمهایی که مربوط به کنترل کنتاکتور هستند، به کویل کنتاکتور وصل کنید، تا امکان کنترل کردن کنتاکتور از راه دور وجود داشته باشد. بعد از انجام دادن اتصالات به طور کامل آنها را چک کنید تا مطمئن شوید که اتصالات را به درستی انجام دادهاید و هیچ سیم برهنهای وجود ندارد. اگر اتصال برهنهای وجود داشت باید آن را با چسب برق بپوشانید و اتصالات را محکم و ایمن کنید. قبل از راهاندازی حتماً یک بار دیگر اتصالات و مراحل راهاندازی را چک کنید، اگر همهچیز درست باشد، میتوانید منبع تغذیه را متصل کنید و کنتاکتور را تست کنید. نصب و راهاندازی صحیح و اصولی کنتاکتور میتواند به بهترشدن عملکرد و افزایش ایمنی و بهرهوری بهتر سیستمها کمک کند.